Moldova trece prin cea mai cruntă criză farmaceutică de la obținerea independenței. În această dimineață sute de mii de tinere au dat buzna în farmacii și au cumpărat toate testele de sarcină. La Ciocana câteva fete s-au luat la bătaie chiar pentru ultimul test de sarcină din farmacie.

”Noi ne-am așteptat că padrujile o să aibă parte de zguduială kankretnaya în noaptea de Valentine’s Day, dar nici chiar așa mult. Ne-am făcut dahuya zapasuri de teste de sarcini. De unde să știm că nicio padrugă de la Ciocana nu o să rămână țălcă după 14 februarie. Noi credeam că mai sunt țălci. Iaibu, ce huinea! Dacă știam, aduceam mai multe teste de sarcină”, a declarat președintele Uniunii Naționale a Farmaciștilor din Moldova, Leonea Ibatisasati.

Seismologii susțin că noaptea trecută s-a simțit chiar un mic cutremur de 4 grade Celsius după ce tinerii moldoveni au zguduit ca lumea paturile. Mai mult, Academia de Științe a Moldovei a calculat deja că peste 9 luni, țara noastră va trece printr-un baby boom.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Club-fata-Carlas-dreamss-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Club-fata-Carlas-dreamss-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova trece prin cea mai cruntă criză farmaceutică de la obținerea independenței. În această dimineață sute de mii de tinere au dat buzna în farmacii și au cumpărat toate testele de sarcină. La Ciocana câteva fete s-au luat la bătaie chiar pentru ultimul test de sarcină din farmacie. ”Noi ne-am...

Comentează