Vlad Plahotniuc Vampir copy

Institutul Național de Donații de Sânge dă alarma. Stocurile de sânge sunt pe terminate, iar donatorii care vin nu au cum să doneze mai mult sânge. Abia dacă reușesc să stoarcă 2-4 mililitri din vene. Explicația este simplă, spun oamenii de știință, moldovenii au rămas fără sânge. Acesta le-a fost supt de oligampiri.

”Din păcate oligampiri sunt ca niște vampiri. Le sug de la moldoveni, și sug, și sug. Unde îi prind, acolo sug. Nu le-a mai rămas picătură de sânge sărmanilor moldoveni. Din lipsa sângelui creierele nu se oxigenează, așa că la alegeri, moldovenii îi votează tot pe oligampirii iștea”, a declarat savantul moldovean, Leonea Țapu.

Ministerul Sănătății a anunțat că va aduce mult sânge din Rusia pentru a rezolva criza sângelui: ”rușii ne ajută în acest caz. Au curs râuri de sânge în Siria, așa că au de unde să ne dea!” Din păcate, există o problemă, sângele rusesc conține 90 la sută vodcă, așa că pacienții vor fi în permanentă stare de ebrietate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Plahotniuc-Vampir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Plahotniuc-Vampir-copy-300x300.jpgadminSocial
Institutul Național de Donații de Sânge dă alarma. Stocurile de sânge sunt pe terminate, iar donatorii care vin nu au cum să doneze mai mult sânge. Abia dacă reușesc să stoarcă 2-4 mililitri din vene. Explicația este simplă, spun oamenii de știință, moldovenii au rămas fără sânge. Acesta le-a...

Comentează