Timofti ordine copy

Nick’O’Laye Teem Of Tee este în pragul unei isterii. Asta din cauza criticilor care i se aduc din ce în ce mai des. După ce și-a primit pensia, cel mai bătrân președinte din lume a încercat să-și calmeze nervii așa cum i-au recomandat medicii. Team Of Tee a dat câteva mii de decorații.

”Eu când nu știu ce nu știu și nu am ce nu am, dau decorații. Că mă răslăghesc. Dar nu sunt ca unii din Koreea sau din Cuba care să dea decorații aiurea. Eu dau așa, oleacă. Mă înțelegeți? Nu? Nici eu nu mă înțeleg. Continui totuși să vorbesc. Mac, mac. Scuze. Voiam să vă zic că m-am răslăghit azi când am dat decorațiile acestea pentru că nu mai puteam de nervi”, a declarat Nick’O’Laye Teem Of Tee, președintele Republicii Of-Of-Of Moldova.

Decorațiile au fost date pentru diferite merite. Un deputat a primit o decorație pentru cel mai lung exercițiu de scobit în nas. O tânără socialistă a primit decorație pentru că este bună la inimă și cere doar mâncare pentru favoruri sexuale. Un judecător a primit decorație după ce pentru prima dată în viață nu a luat mită. Un polițist a luat decorație pentru că nu are burtă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Timofti-ordine-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Timofti-ordine-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nick'O'Laye Teem Of Tee este în pragul unei isterii. Asta din cauza criticilor care i se aduc din ce în ce mai des. După ce și-a primit pensia, cel mai bătrân președinte din lume a încercat să-și calmeze nervii așa cum i-au recomandat medicii. Team Of Tee a dat...

Comentează