filat-cristian-tabara-inchisoare-copy

Sătul să-i fie lins în fund de către Cristian Tabără, Vlad Plahotniuc a inventat o soluție extrem de ingenioasă să scape de jurnalist. Coordonatorul executiv al Republicii Moldova l-a trimis la închisoare să filmeze o zi din viața lui Vlad Filat. Astfel că Cristian Tabără va sta în aceeași celulă cu Vlad Filat și îl va filma cu lux de amănunte.

”Vreau să filmeze o lună din viața lui Vlad Filat. Dar va arăta ca o singură zi, evident. Tot ce face el acolo, cum scrie pe pereți că o să mă macească, cum plânge noaptea într-un colț, cum trimite scrisorele cu ajutorul șoriceilor pe care îi prinde și îi antrenează, cum sapă în dușumeaua din beton cu lingura ca să poată fugi din închisoare. Toate acestea le știu, sunt filmate deja de camerele de supraveghere, dar Cristian Tabără nu știe asta. Îl las să se chinuie”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovești.info.

Cristian Tabără susține că sarcina este una deosebit de grea. Nu pentru că va sta la închisoare o lună și va suporta ore întregi de orgii sexuale din partea deținuților. Problema este că va sta prea mult fără iubitul fund al lui Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Filat-Cristian-tabara-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Filat-Cristian-tabara-inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Sătul să-i fie lins în fund de către Cristian Tabără, Vlad Plahotniuc a inventat o soluție extrem de ingenioasă să scape de jurnalist. Coordonatorul executiv al Republicii Moldova l-a trimis la închisoare să filmeze o zi din viața lui Vlad Filat. Astfel că Cristian Tabără va sta în aceeași...

Comentează