Procuororii CNA investighează o crimă uriașă care a avut loc în Parlamentul din Republica Moldova. 74 de deputați sunt acuzați că ieri au omorât o tânără fără apărare. Potrivit procuororilor CNA, tânăra avea 26 de ani și era foarte sărmană.

“Îi acuzăm pe cei 74 de deputați de omor calificat cu premeditare în condiții extrem de grave. Inculpații au pândit-o pe numita Democrația, mai întâi au violat-o, i-au luat toți banii, i-au rupt hainele, apoi au omorât-o cu sălbăticie. Cel mai grav, unii deputați, în loc să o salveze, au dat bir cu fugiții”,  a declarat în lacrimi Adriana BețiShor, managerul Centrului Național Alcorupției.

Chiar dacă o țară întreagă a văzut omorul în direct, doar vreo câțiva moldoveni au venit la priveghiul din fața Parlamentului. Moldovenii susțin că Democrația era oricum o orfană și nu trebuia nimănui.

Potrivit Codului Penal al Moldovei, cei prinși că au omorât-o pe Democrația vor fi decorați de prezikul Dodon, iar regele Plahotniuc, verișor de al o sutălea cu prințul Albert de Monaco, le va dărui o cameră în hotelul Nobil, în care vor fi multe alte camere de filmat. Deputații inculpați vor fi condamnați la bogăție și vor trăi în lux până la adânci bătrâneți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4046-2.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4046-2-300x300.jpgadminSocial
Procuororii CNA investighează o crimă uriașă care a avut loc în Parlamentul din Republica Moldova. 74 de deputați sunt acuzați că ieri au omorât o tânără fără apărare. Potrivit procuororilor CNA, tânăra avea 26 de ani și era foarte sărmană. 'Îi acuzăm pe cei 74 de deputați de omor calificat...

Comentează