igor-dodon-icoana-copy

SRL Mitropolia Moldova a pornit într-un nou tur al Moldovei cu o icoană făcătoare de ruble. Icoana Sfântul Dodon, biruitorul de emigranți sirieni este proaspăt pictată, iar mitropăritul Vladimir care s-a închinat deja la ea spune că icoana i-a făcut o mare minune.

”M-am trezit dimineața și nu mi-a venit să cred… În fața catedralei mă aștepta un BMW nou-nouț. Și nici că m-aș fi închinat prea tare la Sfântul Dodon, biroitorul de emigranți sirieni. Doar un pic am spus rugăciunea și, gata, buf, mi-a claxonat minunea în fața catedralei. Dacă vă veți ruga la sfântul Dodon să știți că multe lucruri vi se pot întâmpla. Unii oameni susțin că s-au simțit mai ușurați de ruble, alții că au început să vorbească moldovenește, alții s-au cerut singuri în Siberia”, a declarat directorul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Mitropăritul Vladimir va începe turul prin Moldova de astăzi, iar acesta se va termina în ziua de alegeri. SRL Mitropolia Moldovei a anunțat și rugăciunea pentru această icoană:

”Dodonul nostru Care ești cu Plaha, ducă-se numele Tău pe pustii, cu toată bogăția Ta, să moară nevoia Ta, precum în pat așa și în Parlament. Rubla noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi și ne primește nouă blestemele noastre și nu ne duce pe noi în Uniunea Vomală, ci ne izbăvește de poveștile cu emigranți sirieni. Că a Ta nu este Moldova, doar puterea electorală acum și la alegeri, dar momentul o să treacă. Nu plaha!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Icoana-copy-300x300.jpgadminSocial
SRL Mitropolia Moldova a pornit într-un nou tur al Moldovei cu o icoană făcătoare de ruble. Icoana Sfântul Dodon, biruitorul de emigranți sirieni este proaspăt pictată, iar mitropăritul Vladimir care s-a închinat deja la ea spune că icoana i-a făcut o mare minune. ”M-am trezit dimineața și nu mi-a venit...

Comentează