Sasha Baron Cohen copy

Vești proaste pentru locuitorii capitalei. Directorul general al Termocom susține că a găsit o cale prin care să facă profit uriaș și în acest an. Locuitorii capitalei vor trebui să plătească inclusiv pentru căldura de afară.

”Chișinăuenii au devenit cam aroganți. Ei cred că dacă nu le dăm căldură în calorifere, noi nu ne gândim la soluții să le umflăm facturile? Dar ei nu s-au gândit că căldura asta de afara trebuie plătită de cineva? Ei nu au auzit de încălzirea globală? Nimic nu este gratis pe lumea asta. În Constituție scrie clar, iarna Termocomul aduce căldură. Să fie buni să plătească”, susține directorul general al Termocom, Vasile Tupoiu.

Potrivit acestuia, Termocom face o poluție foarte mare și contribuie mult la încălzirea globală. Pentru că temperaturile de afară au ajuns la plus 10 grade, facturile vor creste cu 10 procente, explică consilierii municipali.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Sasha-Baron-Cohen-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Sasha-Baron-Cohen-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru locuitorii capitalei. Directorul general al Termocom susține că a găsit o cale prin care să facă profit uriaș și în acest an. Locuitorii capitalei vor trebui să plătească inclusiv pentru căldura de afară. ”Chișinăuenii au devenit cam aroganți. Ei cred că dacă nu le dăm căldură în calorifere,...

Comentează