Celebra creatoare de cămăși pentru țărănci, numite în limbaj academic – ii, și-a dezvoltat portofoliul. Valentina Vidrașcu s-a gândit nu numai la țărănci, ci și la țărani. Așa că ultima sa creație cuprinde un set impresionant de prezervative cu motive populare.

”Toate țărăncile vor să se îmbrace cu cămăși de la mine. Și, culmea, dau bani mulți. Am dat cămăși de țărănci cu o mie de euro bucata. Dar m-am gândit că aș putea să-i am de clienți și pe țăranii cu BMW. Când se cuplează cu țărăncile au nevoie de ceva pe măsura cocoșului. Adică niște prezervative cu motive populare”, a explicat celebra creatoarea de cămăși pentru țărănci.

Cum era de așteptat, ca să impresioneze toate țărăncile, mai mulți țărani cu BMW au făcut deja comenzi pentru prezervative. Există însă o problemă, prezervativele Valentinei Vidrașcu au mărimi mult prea mari. Aceasta susține că nu a știut că dimensiunile penisurilor scad simțitor atunci când țăranii își cumpără BMW.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Valentina-Vidrascu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Valentina-Vidrascu-copy-150x150.jpgadminMonden
Celebra creatoare de cămăși pentru țărănci, numite în limbaj academic - ii, și-a dezvoltat portofoliul. Valentina Vidrașcu s-a gândit nu numai la țărănci, ci și la țărani. Așa că ultima sa creație cuprinde un set impresionant de prezervative cu motive populare. ”Toate țărăncile vor să se îmbrace cu cămăși de...

Comentează