A fost o zi extrem de aglomerată pentru Compania Erectorala a lui Ciocan, pe scurt – CEC. CEC a trebuit să se confrunte cu furia a sute de mii de moldoveni care au venit să depună actele pentru a candida la funcția de primar al capitalei. Moldovenii au aflat că timp de patru ani pot să nu facă nimic și să fie plătiți pentru asta, așa că au luat cu asalt Compania Erectorală a lui Ciocan.

”Dacă Chirtoacă a fost de jină și nu a făcut nică, eu de ce nu aș putea să nu fac nică? În sat mi se spune Leonea Lenosul. Cred că aș putea fi un primar mai bun decât Chirtoacă. Și eu vreau să mă cătăi în mașini scumpe, să nu fac nimic 4 ani, să vorbesc despre unire, iar pentru asta să fiu plătit. Am făcut un contract cu mitropolia și aceasta mi-a promis că tot cimitirul Doina va vota pentru mine. Ajunge cât s-au navarit ei, vrem să ne navarim și noi”, a declart Leonea Iaibu de pe strada Staraia Zaibalovka.

Președintele Companiei Erectorale a lui Ciocan, Aliona Rassia susține că nu poate să primească cereri de la sute de mii de oameni pe zi. Așa că le-a cerut moldovenilor să aibă nițică răbdare, oricum nu contează cine se înscrie în cursă, ci cine va fi ales… de Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Coada-la-CEC-Oleg-Brega-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Coada-la-CEC-Oleg-Brega-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost o zi extrem de aglomerată pentru Compania Erectorala a lui Ciocan, pe scurt – CEC. CEC a trebuit să se confrunte cu furia a sute de mii de moldoveni care au venit să depună actele pentru a candida la funcția de primar al capitalei. Moldovenii au aflat...

Comentează