Igor Dodon începe să prindă gustul luxului. Acesta a fost văzut aseară de chișăieni cum ieșea dintr-o limuzină roșie, lungă. Igari Gandon era în halatul său de prezik și pășea mândru ca un mistreț domestic pe covorul roșu întins în centrul Chișăului. Potrivit purtătorului de față și chiloți, Vanea Șiobanu, Dodon a fost la scăldat în copcă.

”Igari Nikalaevich este un prezik foarte sportsmen. Iubește șaștele, șahmatele și uneori se dă pe copcă. Partea amuzantă este că la atâta copcă i-au înghețat biluțele rotunjoare. Așa că nu mai are ceea ce Natalia Morari numește coaie ca să se opună lui Vlad Plahotniuc. Dar asta este foarte bine, pentru că în locul halatului de prezik ar putea oricând să îmbrace halatul de zăk dacă se deorgăiește în fața lui Plaha”, a declarat Vanea Șiobanu, purtătorul de față și de chiloți al prezikului.

Prezikul Igor Gandon a promis că îl va aștepta și pe idolul său, Vladimir Putin, la aeroport cu covor roșu și limuzină până când acesta va binevoi să aterizeze și în Moldova. Potrivit medicilor psihiatri ai lui Igari Gandon, împrumutați de Liuda Ghimpu, prezikul a slăbit 10 kile de dor în așteptarea lui Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-halat-covor-rosu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-halat-covor-rosu-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon începe să prindă gustul luxului. Acesta a fost văzut aseară de chișăieni cum ieșea dintr-o limuzină roșie, lungă. Igari Gandon era în halatul său de prezik și pășea mândru ca un mistreț domestic pe covorul roșu întins în centrul Chișăului. Potrivit purtătorului de față și chiloți, Vanea...

Comentează