Compania de vânzare a covoarelor persane moldovenești susține că nu a vrut să supere moldovencele cu panoul publicitar controversat. Covor.md declară că i-a fotografiat în această ipostază ciudată pe doi bărbați, nicidecum un bărbat și o femeie. Mai mult, covoriștii au enunțat și numele celor doi protagoniști ai pozei.

”Dodon stă în genunchi, iar cu pantalonii în vine este Plahotniuc. Atât! Să nu vă închipuiți tâmpenii că cumva ar fi vorba de sexism aici. Este vorba de doi mujâși care sunt în directă subordonare, iar unul își arată dragostea pe care o poartă. Dacă v-a dus în eroare djinșii cu floricele, vreau să vă amintesc că Dodon are suflet de poiată. Pardon, de poet, chiar dacă se declară împotriva homosexualilor”, a declarat șeful covor.md, Leonea Iaibu.

Dodon neagă însă informațiile și susține că în ziua în care s-a făcut poza el nu era pe covorul moldovenesc, ci era la Moscova și își julea genunchii pe un covor rusesc. Prezikul Moldovei susține că, de fapt, în genunchi în fața lui Plahotniuc este Iura Leancă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/covor-moldova-publicitate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/covor-moldova-publicitate-copy-300x300.jpgadminSocial
Compania de vânzare a covoarelor persane moldovenești susține că nu a vrut să supere moldovencele cu panoul publicitar controversat. Covor.md declară că i-a fotografiat în această ipostază ciudată pe doi bărbați, nicidecum un bărbat și o femeie. Mai mult, covoriștii au enunțat și numele celor doi protagoniști ai pozei. ”Dodon...

Comentează