Concursul Badigardul din centrul Chișinăului nu se putea fără accidente. Cel mai cunoscut badigard din Moldova, Costea Țuțu, și-a pierdut creierul în timpul unor exerciții. Acesta a sărit prea tare în sus, a strănutat, iar creierul fiind foarte mic, i-a zburat cu tot cu muci afară. Din păcate medicii nu au putut să pună creierul la loc pentru că nu au reușit să-l găsească.

”Oricum nu este niciun pericol pentru domnul Țuțu. Din ce am înțeles dânsul nu folosește deloc acest organ, așa că ocupa degeaba loc în organism. Între trenirovkă și abed nu prea se folosește creierul și nici la parlament, acolo unde el își face somnul după abed. Este în afara pericolului, îi este chiar mai bine așa”, a declarat Leonea Iaibu, medic de la spitalul de urgență Costiujeni.

Nu este singurul deputat fără creier din Parlament. Aceștia însă nu au nicio problemă de sănătate și chiar sunt fericiți că nu-i chinuie niciun neuron. Cu adevărat grav este că Vlad Plahotniuc nu are inimă, acestuia nu-i pasă niciun pic de cetățeni. Pe de altă parte, Igor Dodon nu are obraz. De fapt, are obraz, dar este de porc!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminSocial
Concursul Badigardul din centrul Chișinăului nu se putea fără accidente. Cel mai cunoscut badigard din Moldova, Costea Țuțu, și-a pierdut creierul în timpul unor exerciții. Acesta a sărit prea tare în sus, a strănutat, iar creierul fiind foarte mic, i-a zburat cu tot cu muci afară. Din păcate medicii...

Comentează