Celebrul deputat și boxer, Constea Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui McGregor. Țuțu vrea să boxeze și el cu cel mai bătut boxer al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Costea Țuțu vrea să organizeze gala în Moldova și este pregătit să îi trimită lui McGregor un avion de la AirMoldova.

”McGregor trebuie să înțeleagă, cu moldovenii nu-ți merge la fel de bine ca cu cecenii. Dacă îl prind îi dau niște zdubaci de îi sar dinții falși. Îi sare fesul din cap. Un meci cu el nu se compară cu meciurile pe care le am zi de zi. Ieri am fost la o strelcă în Șoldănești și m-am bătut cu un bețiv de acolo, iaca acela boxer, nu jigăritul de McGregor. Eu sunt cel mai tare, sunt șestiorca lui Plaha. Dacă are curajul să se bată cu mine, să vină în Moldova. Să fac o trenirovkă cu el”, a declarat de la tribuna Parlamentului Costică Țuțu.

Vlad Plahotniuc susține că are suficienți bani să organizeze o gală pentru șestiorca sa. ”De când sunt la putere, fac afaceri profitabile cu moldovenii, am câștigat un miliard de euro și pot să plătesc un meci, oricât de scump. Doar că o să le fie frică americanilor de Costiclă”, le-a declarat Vlad Plahotniuc redactorilor moldovești.info. Staff-ul lui McGregor susține că a auzit pentru prima dată de Țuțu, așa că de frică să nu le fie furați banii, refuză să lupte cu un boxer din țara africană numită Ripablik Of Malldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/McGregor-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/McGregor-Tutu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Celebrul deputat și boxer, Constea Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui McGregor. Țuțu vrea să boxeze și el cu cel mai bătut boxer al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Costea Țuțu vrea să organizeze gala în Moldova și este pregătit să îi trimită lui...

Comentează