Deputatul Costea Țuțu a ieșit astăzi din nou la careu, în fața Parlamentului, pentru un discurs memorabil. Motivul, karatistul deputat a vrut să transmită un mesaj tulburător, emoțional de Ziua Limbii Române. Iată ce a declarat Țuțu:

”Eu, pațani, nu pre am avut vreme să șitesc pre multe cărț între trenriovkă și abed. Dar zîlili trecute am șitit o knigî tari groasî. Se numești Abecedar. Șî erau tari multi literi acolo. Așa di multi, că la litera B a înșeput sî mă doarî tari capul, așa cî l-am pălit cu puteri di un păreti. Ahreneti și ghini m-am sîmțît imediat. Mi s-o pus creierii la loc. Așa ni-am dat sama și di greu esti cu limba. La tăț ni-i greu, dar cu limba e șel mai greu. Caroce! Pentru că e zîua linghii az. Eu am zîs să vă urez șeva important, dar cum nu știu niși să șitesc, niș să bazaresc, o să fac o urare scurtî tari. Pi tăț cu limba, blea, pațani!”

Nu este singurul moldovan care s-a lansat astăzi în felicitări de Ziua Limbii. Evident, cei mai mulți au fost din PD, doar că aceștia au încurcat semnificația zilei. Așa că l-au lins și mai mult pe Vlad Plahotniuc cu limba în locuri extrem de moi. Filmările de Ziua Limbii cu felicitările bleagherilor, jurnaliuștilor și anal-iștilor PD au intrat în noua colecție de aur a lui Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Constantin-Tutu-prost-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Constantin-Tutu-prost-copy-300x300.jpgadminSocial
Deputatul Costea Țuțu a ieșit astăzi din nou la careu, în fața Parlamentului, pentru un discurs memorabil. Motivul, karatistul deputat a vrut să transmită un mesaj tulburător, emoțional de Ziua Limbii Române. Iată ce a declarat Țuțu: ”Eu, pațani, nu pre am avut vreme să șitesc pre multe cărț între...

Comentează