După ce și-a lansat clipul de prezentare a biografiei sale, Costea Țuțu a devenit primul moldovan din univers care a ridicat deasupra capățânei o statuetă Nobil. Specialiștii care oferă aceste premii anual au fost șocați de prostia deputatului așa că i-au dat-o în unanimitate.

”Noi nu am crezut că poți trăi fără creier. Am crezut că odată ce creierul este scos din cap, omul moare. Costea Țuțu este exemplul viu că acest miracol este posibil. N-are nici urmă de substanță cenușie în creier, că i-am făcut o radiografie la distanță și am observat asta. Așadar, primește premiul Nobil ca o ciudățenie a naturii”, a declarat președintele juriului premiului Nobil, Dick Suckmydick.

Țuțu susține că nu este o ciudățenie, ci un simplu accident.

”Blea, pațani, eu veneam de la trenirovkă, mă îndreptam spre obed. Și am măgat degetul în nas. Din greșeală am băgat tot degetul, iar când l-am scos, mi-au curs cele câteva grame de creier, așa că țeasta îmi este acum pustie”, a declarat Costea Țuțu, deputat și caratist.

Țuțu a mai declarat că nu știe să citească și știe să scrie doar bastonașe, cerculețe, pătrățele și liniuțe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Constantin-Tutu-prost-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Constantin-Tutu-prost-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce și-a lansat clipul de prezentare a biografiei sale, Costea Țuțu a devenit primul moldovan din univers care a ridicat deasupra capățânei o statuetă Nobil. Specialiștii care oferă aceste premii anual au fost șocați de prostia deputatului așa că i-au dat-o în unanimitate. ”Noi nu am crezut că poți...

Comentează