Scandal în Parlament. Pentru că nu i-a conectat în timp util microfonul lui Marian Lupu, Costea, responsabilul de tehnica audio-video a fost concediat. Este vorba de incidentul din timpul conferinței de presă, când Marian Lupu i-a reproșat omului de la tehnic: ”Costea, aprinde mai repede microfonul, că oamenii se grăbesc”.

Din păcate pentru Costea, reproșul a continuat cu o plângere la președintele Parlamentului și cu decizia de concediere. Pentru deputați nu a contat faptul că suntem în perioada sărbătorilor pascale. ”Eu eram pregătit să pornesc microfonul, dar mi-am dat seama că domnul Lupu iar o să spună 2 metri de bulbuci. Mi s-o făcut o lehamite de bulbucii lui, așa că nu voiam să conectez blestematul de microfon. Acum m-au dat afară. Dar nu-i nimic. O să mă răzbun. Am niște poze noi cu Marian Lupu la baie”, a spus Costea la ieșirea din Parlament.

De altfel, înainte de a pleca, Costea și-a îndeplinit una dintre răzbunări. Fiindcă a fost dat afară că nu ”a aprins microfonul”, costea l-a aprins, la propriu. Adică i-a dat foc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Lupu-Microfon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Lupu-Microfon-copy-150x150.jpgadminPolitic
Scandal în Parlament. Pentru că nu i-a conectat în timp util microfonul lui Marian Lupu, Costea, responsabilul de tehnica audio-video a fost concediat. Este vorba de incidentul din timpul conferinței de presă, când Marian Lupu i-a reproșat omului de la tehnic: ”Costea, aprinde mai repede microfonul, că oamenii se...

Comentează