Codruța Kovesi a declarat pentru moldovesti.info că a stabilit deja traseul vizitei. Aceasta a spus că vrea să viziteze cele mai frumoase orașe ale Moldovei: Orhei, Bălți și Chișinău.

“Știu că la Orhei este un primar cu potențial penal imens, dar proaspătul primar de la Bălți nu-i de lăsat. Dar cel mai tare mă interesează contrabandiștii cu miliarde – deținători de trusturi media. În România am trimis în închisoare o gramadă de astfel de specimene și nu prea am ce aresta”, spune Codruța Kovesi.

Ca să scape de cătușe, Filat și Plahotniuc au lăsat baltă țara fară premier și capitala în toiul alegerilor locale și au decolat cu primul avion spre Burkina Faso.

“Za starshevo l-am lăsat pe Shor. Lui Usatâi i-am poruncit să stea cuminte să nu se ia la bătaie cu Kovesi, că de nu îl deportez în Rusia cu tot cu primărie. Pe Vlad Filat și Vladimir Voronin i-am luat cu mine să discutăm despre noua coaliție”, a declarat la plecare, din ușa avionului, Vladimir Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Codruta-Kovesi-Filat-Plahotniuc-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Codruta-Kovesi-Filat-Plahotniuc-Voronin-copy-150x150.jpgadminPolitic
Codruța Kovesi a declarat pentru moldovesti.info că a stabilit deja traseul vizitei. Aceasta a spus că vrea să viziteze cele mai frumoase orașe ale Moldovei: Orhei, Bălți și Chișinău. 'Știu că la Orhei este un primar cu potențial penal imens, dar proaspătul primar de la Bălți nu-i de lăsat. Dar cel...

Comentează