Chirtoaca Iron Man

Chirtoacă a ajuns ținta celor mai mari crime care se produc în Chișinău. După ce i-au furat mai multe acte din mașină, hoții au îndrăznit să-i spargă și butcele. Chirtoacă se plânge că tot ce a agonisit el până acum, toate pietrele sub formă de România Mare au fost furate. Primarul cu cele mai multe butci instalate are și o explicație pentru furturi.

”Evident, este mâna Moscovei. Cine altcineva să vrea să îmi fure colecția mea de pietre sub forma României mari? Și nu doar colecția. În mașină aveam o hartă a tuturor butcelor din Chișinău. Unde le-am amplasat, de când? Era foarte importantă pentru mine ca să păstrez densitatea de butci în capitală. Acum o să fie un haos. O să pun butci lângă butci. Este greu fără o evidență”, a declarat extrem de supărate Dorin Chirtoacă.

Polițiștii care au descins la locul faptei confirmă că la mijloc este mâna Moscovei: ”am luat amprentele digitale și de pe mașină și de pe butce. Ne-am uitat în baza noastră de date. Exact, amprentele de la furăciuni coincideau cu amprentele mânei Moscovei!” Cum era de așteptat, Mihai Ghimpu, pardon, Liudmila Feodorovna, a țipat de câteva ori Piu Piu și și-a pus o o poză cu pușca pe Facebook ca să sperie mâna Moscovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Chirtoaca-Iron-Man-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Chirtoaca-Iron-Man-1-300x300.jpgadminPolitic
Chirtoacă a ajuns ținta celor mai mari crime care se produc în Chișinău. După ce i-au furat mai multe acte din mașină, hoții au îndrăznit să-i spargă și butcele. Chirtoacă se plânge că tot ce a agonisit el până acum, toate pietrele sub formă de România Mare au fost...

Comentează