PMAN barbat suparat copy

Politicienii nu se mai opresc din furat. Ultima hoție maximă a avut loc în PMAN. În această dimineață de aici au dispărut toate corturile pe care protestatarii le lăsaseră înainte de a merge acasă, la culcare. Când au venit dimineață, aceștia nu au mai găsit nimic, niciun cort!

”După ce am mâncat bine în cantina Orașului Pubertății, am dat o raită pe la cortul lui miss ULIM și m-am dus acasă să dorm. Toată lumea plecase deja. Nu mai era nimeni în orășel. Nici măcare primarul, nimeni. Așa că am plecat și eu. Am închis bine cortul și am plecat acasă la somn. Vin dimineață și nu mai găsesc nimic. Au furat totul”, spune protestatarul Iurie Ivanovici.

Deocamdată nu se știe cine a furat corturile, dar martorii povestesc că au văzut în această dimineață mai multe Kamazuri care ieșeau din PMAN. Piața a fost încercuită deja de polițiști care nu permit accesul în zonă. Unite a anunțat deja că a închiriat piața pentru concerte zilnice cu vedete din Rusia și România care vor cânta aici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/PMAN-barbat-suparat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/PMAN-barbat-suparat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Politicienii nu se mai opresc din furat. Ultima hoție maximă a avut loc în PMAN. În această dimineață de aici au dispărut toate corturile pe care protestatarii le lăsaseră înainte de a merge acasă, la culcare. Când au venit dimineață, aceștia nu au mai găsit nimic, niciun cort! ”După ce...

Comentează