Igor Dodon tanc copy

Președintele Rusiei se implică în protestele de la Chișinău. Acesta susține că vrea să apere democrația din Moldova, așa că va susține cum poate opoziția. Pentru că noaptea trecută necunoscuți au distrus cortul în care dormeau Renato și Dodon, Vladimir Putin le va trimite nu unul ci câteva corturi blindate.

”Sunt corturi speciale, pe care le folosim și în Transnistria, și în Ucraina, și în Siria. Sunt foarte bune și chiar dacă sunt grele se pot muta extrem de ușor pe șenile. Adică cu două corturi din acestea ai blocat imediat Ștefan chlen Mare. Iar dacă vin polițiștii, poți arunca înspre ei cu proiectile printr-o țeavă de 20 de milimetri şi foarte lungă. Le garantez lui Renato și Dodon că nu trebuie să pună prea multe astfel de corturi prin Chișinău. 10 sunt suficiente ca să cucerească și Parlamentul, și Președinția, și Guvernul”, a anunțat Vladimir Putin într-o conferință de presă din Siria.

Corturile blindate, pe șenile și cu țeavă lungă au fost deja trimise și vor ateriza pe Aeroportul Internațional Shor din Chișinău luni. Vestea i-a mai liniștit pe Renato și Dodon. Cei doi erau extrem de supărați după ce noaptea trecută au fost deranjați într-un moment intim de câțiva mascați care le-au stricat cortul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Igor-Dodon-tanc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Igor-Dodon-tanc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Președintele Rusiei se implică în protestele de la Chișinău. Acesta susține că vrea să apere democrația din Moldova, așa că va susține cum poate opoziția. Pentru că noaptea trecută necunoscuți au distrus cortul în care dormeau Renato și Dodon, Vladimir Putin le va trimite nu unul ci câteva corturi...

Comentează