Corina Fusu fuste scurte copy

Ministrul Educației anunță o măsură care va revoluționa școlile din Republica Moldova. Aceasta a interzis fustele care sunt peste genunchi. Motivul, tinerele din școlile moldovenești nu au nicio etică, morală atunci când se prezintă la școală ca în discoteca Drive.

”Niște destrăbălate și stricate. Se vede clar că nu sunt virgine. Nu au stil, nu au galgoci. Gata. Am decis. Nu mai au voie cu fuste scurte. Regula pe care o institui: fusta trebuie să acopere genunchii! Atât. Că altfel, vin la școală cu bucile la vedere și în loc să-și arate inteligența ne arată fundul. Din cauza lor băieții noștrii nu învață nimic. Și după asta părinții ne întreabă de ce pică BAC-ul. Iată de ce”, a declarat Corina Fusu la ieșirea dintr-un magazin de galgoci.

Fetele care nu vor asculta de noua regulă riscă să aibă nota doi la purtare. Mai mult, acestea vor fi acuzate de comportament indecent în public și obligate să facă ore de videochat în folosul societății.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Corina-Fusu-fuste-scurte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Corina-Fusu-fuste-scurte-copy-300x300.jpgadminSocial
Ministrul Educației anunță o măsură care va revoluționa școlile din Republica Moldova. Aceasta a interzis fustele care sunt peste genunchi. Motivul, tinerele din școlile moldovenești nu au nicio etică, morală atunci când se prezintă la școală ca în discoteca Drive. ”Niște destrăbălate și stricate. Se vede clar că nu sunt...

Comentează