Corina Fusu ciorapi golgoci copy

Corina Fusu demonstrează că hobby-ul său nu are limite. Aceasta a semnat un contract cu o fabrică de galgoci din Telenești. Ministra Educației le va face reclamă galgocilor teleneștieni. Deja poze cu Corina Fusu au apărut pe toate panourile nepotului său din Chișinău.

”Galgocii sunt viața mea. În special îmi plac cei fioletovâie. După ce am apărut pe panouri, producătorul de galgoci mi-a spus că vânzările au explodat cu 69 la sulă. Îmi dau seama că popularitatea mea este mai mare decât cea a unei foste ministre, pe care nici nu vreau să o pomenesc. În plus, vreau să introduc galgocii fioletovâie în uniforma școlară”, a declarat Corina Fusu pentru redactorii moldovesti.info.

Și nu este singura chestie legată de galgoci. Corina Fusu a anunțat că își va lansa propriul model de galgoci care se va numi simplu, galgocii ”Corina Fusu”. Noii galgoci vor costa 69 de ruble și vor fi disponibili în toate magazinele Sheriff din Tiraspol.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Corina-Fusu-ciorapi-golgoci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Corina-Fusu-ciorapi-golgoci-copy-300x300.jpgadminMonden
Corina Fusu demonstrează că hobby-ul său nu are limite. Aceasta a semnat un contract cu o fabrică de galgoci din Telenești. Ministra Educației le va face reclamă galgocilor teleneștieni. Deja poze cu Corina Fusu au apărut pe toate panourile nepotului său din Chișinău. ”Galgocii sunt viața mea. În special îmi...

Comentează