image

Corina Fusu susține că nu are nicio vină că este agramată. Aceasta se plânge că în anul în care a terminat școala, în 1932, nu erau posibilități de a învăța, de a da BAC-ul, așa că are doar două clase. Ministrul Educației mai spune că copiii din ziua de azi nu ar trebui să ia exemplu de la ea, să învețe bine, să treacă de BAC, să plece din țară, altfel riscă să rămână cu numai două clase și să ajungă ministru.

“Dracii m-ei kopiii, v-oi trebyie s-ă ânvâța-ți, s-ă nu ajunge-ți agrama-tâ ka mine. Ieu nu a-m avoot norok ân viațâ. A-m daor doo klasse la rumăni. Astâzi nu am nici-o shanse s-â dau BAK-ul. Este prea grele întrebările pentru mine. Dar voi ave-ți o shanse s-â fuji-ți din R.Moldova. Aici e măna Moskovei pisti tăt. Dakă no s-â ânvâța-ți o s-â ajunge-ți ministrool ieducaței. Noo v-â ânkipui-ți că-t ie de greu. Ieu nu ânțâlieg nikă din ce vorbesc colegii miniștri la Guvern. Eri m-o pus s-â semnez nijte akte. Cikâ trebooya s-â retragâ un miliard din alte kâtiva bănci, dar ieu nu a-m ânțăles nikhooya. Așa k-ă ânvâța-ți ca s-â nu ajiunje-ți ministru la Plaha”, a declarat în lacrimi Corina Fusu.

Ca să ascundă problema de imagine pe care și-a creat-o cu postările de pe facebook, experții în comunicare de la ministerul Educației au îmbrăcat-o din nou pe Corina Fusu în golgoci fioletovâie. Măsura a fost un succes. În loc să discute despre agramatismul ministrului Fusu, experții în toate de pe facebook au vorbit despre golgoci. Pentru că sunt atât de populari, golgocii vor fi introduși chiar și pe stema PL. Liudmila Feodorovna Ghimpu speră astfel să mai adune voturi, iar Partidul Liberal să intre în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/image.jpeghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/image-300x300.jpegadminSocial
Corina Fusu susține că nu are nicio vină că este agramată. Aceasta se plânge că în anul în care a terminat școala, în 1932, nu erau posibilități de a învăța, de a da BAC-ul, așa că are doar două clase. Ministrul Educației mai spune că copiii din ziua de...

Comentează