Corina Fusu golgoci copy

Tragedie uriașă pentru ministrul Educației. Aceasta și-a rupt golgocii în momentul în care fugea de oamenii care o urmăreau strigând după ea: ”Jos Fusu!” Corina Fusu a fost scoasă pe targă ca să scape de urmăritori și un ochi s-a prins de targă.

”Dacă am învățat ceva în Parlament, asta este să fug când lumea începe să strige Jios. Fie că e Jios Plahotniuc, fie că e jios Fusu. Nu vreau să primesc zdubaci ca patronul meu, Mihai Feodorovici. Din păcate aici la Telenești nu au polițiști care să mă ducă în brațe, niciunul nu a dorit. Așa că am acceptat să fiu dusă pe targă. În acest moment s-a produs tragedia”, spune Corina Fusu cu golgocii rupti.

Vlad Plahotniuc promite să apere miniștrii săi. Acesta a trimis deja câțiva umbrelari, care ar urma să o păzească pe Corina Fusu de furia moldovenilor. Mihai Feodorovici Ghimpu a transmis deja câțiva piu-piu și a anunțat că a luat de ciuda câteva pastile greșite.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Corina-Fusu-golgoci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Corina-Fusu-golgoci-copy-300x300.jpgadminPolitic
Tragedie uriașă pentru ministrul Educației. Aceasta și-a rupt golgocii în momentul în care fugea de oamenii care o urmăreau strigând după ea: ”Jos Fusu!” Corina Fusu a fost scoasă pe targă ca să scape de urmăritori și un ochi s-a prins de targă. ”Dacă am învățat ceva în Parlament, asta...

Comentează