Guvernanții noștri au început să vină cu și mai multe acuzații la adresa Uniunii Europene. După ce i-au acuzat pe europeni că nu au reformat justiția și aceasta este extrem de coruptă, de data asta atacurile sunt de alt fel. Premierul Filip susține chiar că ambasadorii europeni au furat miliardul.

”Toată lumea îl acuză pe Șor și pe Plaha de furturi, de corupție. Nihrena. Șor și Plaha sunt nevinovați, sunt ca niște copilași. Ei nu fură, ei fură ca să dea poporului. Pe când ambasadorii iștea, iaca ei fură. Ei au furat miliardul, l-au încărcat în mașini și au fugit cu el în Europa. De aceea se trăiește mai bine în Europa, că ne-au furat miliardul nostru și pe banii noștri și-au făcut drumuri, spitale, arene, parcuri”, a declarat extrem de supărat Pavel Filip Kirkorov.

Exasperați de declarațiile premierului, procuororii CNA susțin că vor începe să-i ancheteze pe ambasadorii UE pentru a-i determina să aducă până la urmă în Moldova cele 100 de milioane de euro pe care Uniunea Europeană trebuie să-i verse în averile politicienilor de la Chișinău. Dacă nu vor face acest lucru, toți ambasadorii vor fi arestați, deposedați de bunuri și alungați din cea mai democratică țară din lume, Republica of of of Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminInternațional
Guvernanții noștri au început să vină cu și mai multe acuzații la adresa Uniunii Europene. După ce i-au acuzat pe europeni că nu au reformat justiția și aceasta este extrem de coruptă, de data asta atacurile sunt de alt fel. Premierul Filip susține chiar că ambasadorii europeni au furat...

Comentează