Prostia o să-l coste fotoliul de deputat pe cel mai cunoscut bodyguard din Moldova. Constantin Țuțu, alias Costea, va fi dat afară din Partidul Democrat pentru că în timpul unui antrenament nu s-a lăsat bătut de Vlad Plahotniuc. În loc să cadă în knock out, așa cum i se striga de pe margine, Constantin Țuțu continua să stea în ring fără să-i pese de efortul șefului său. Potrivit martorilor, în tot acest timp Vlad Plahotniuc îl lovea pe bodyguardul său cu pumnișorii.

”Nu ne-a venit să credem. Costea stătea ca un prost și se uita cum se chinuie săracul domn Plahotniuc. Este adevărat, e greu să-l dai jos pe o nămilă ca Costea, mai ales când ai 1 metru 50 ca domnul Plahotniuc, dar putea să i se facă milă derbedeului de Costea și să se lase bătut măcar o dată”, au declarat cei care au văzut antrenamentul.

”Am auzit că vor să mă dea afară, dar nu cred că din cauza antrenamentului meu cu domnul Plahotniuc, mentorul meu suprem. Este adevărat că nu am căzut în knock out, dar s-a întâmplat pentru că pumnișorii domnului Plahotniuc mă gâdilau. Nu, nu s-a supărat maestrul meu. Mai curând îmi poartă sâmbetele Marian Lupu. Este supărat că nu i-am conectat microfonul când striga de la tribună – Costea aprinde microfonul. Dar nu era treaba mea”, a spus Constantin Țuțu extrem de abătut. Decizia despre alungarea sa rușinoasă din partid va fi luată în scurt timp.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Constantin-Tutu-in-ring-cu-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Constantin-Tutu-in-ring-cu-Plahotniuc-copy-150x150.jpgadminPolitic
Prostia o să-l coste fotoliul de deputat pe cel mai cunoscut bodyguard din Moldova. Constantin Țuțu, alias Costea, va fi dat afară din Partidul Democrat pentru că în timpul unui antrenament nu s-a lăsat bătut de Vlad Plahotniuc. În loc să cadă în knock out, așa cum i se...

Comentează