Celebrul deputat și boxer, Constantin Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui Mayweather. Moldoveanul nostru vrea să boxeze cu cel mai puternic luptător al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Constantin Țuțu, cunoscut ca șestiorca lui Vlad Plahotniuc, este gata să zboare în orice moment la Las Vegas ca să-l răzbune pe filipinezul Pacquiao.

”Mayweather trebuie să înțeleagă, cu moldovenii nu-ți merge la fel de bine. În locul lui Pacquiao, îl prindeam și îi dădeam niște zdubaci de îi săreau dinții falși din gură. Îi sărea fesul din cap. Un meci cu el nu se compară cu meciurile pe care le am zi de zi. Ieri am fost la o strelcă în Șoldănești și m-am bătut cu un bețiv de acolo, iaca acela boxer, nu jigăritul de Maywather”, a declarat de la tribuna Parlamentului Constantin Țuțu.

Vlad Plahotniuc susține că are suficienți bani să organizeze o gală pentru șestiorca sa. ”Am avut un an foarte bun în afaceri, am câștigat un miliard de euro din niște tranzacții bancare și pot să plătesc un meci, oricât de scump. Doar că o să le fie frică americanilor de Costea”, le-a declarat Vlad Plahotniuc redactorilor moldovești.info. Staff-ul lui Mayweather susține că a auzit pentru prima dată de Constantin Țuțu, așa că refuză să lupte cu un boxer din țara africană Republica Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Constantin-Tutu-si-Mayweather.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Constantin-Tutu-si-Mayweather-150x150.jpgadminInternațional
Celebrul deputat și boxer, Constantin Țuțu, a făcut o ofertă stafului lui Mayweather. Moldoveanul nostru vrea să boxeze cu cel mai puternic luptător al momentului și, mai mult, susține că îl poate bate. Constantin Țuțu, cunoscut ca șestiorca lui Vlad Plahotniuc, este gata să zboare în orice moment la...

Comentează