Consiliul Suprem de Securitate a țării a fost convocat de președintele Vlad Țurcanu pentru a pune la punct o strategie națională de apărare a politicienilor. Asta în condițiile în care au apărut noi ameninţări la adresa celor mai importanţi oameni în stat. Potrivit unor propuneri, politicienii moldoveni vor avea vile în Moscova, unde vor fi evacuaţi în caz de revoluţie, iar vilele lor din Chişinău vor avea noi măsuri de securitate.

“Politicienii fac tot ce pot pentru prosperitatea lor. Dar moldovenii nu sunt recunoscători. Aşa că au început să se adune în benzi şi să facă bombe sau coktailuri Molotov. Împreună cu miniştrii şi premierul am decis să construim câte un gard înalt de 3 metri în jurul vilelor politicienilor, cu sârmă ghimpată prin care trece curent electric de 220 de volţi. În cazul în care se va ajunge totuşi la revoluţie, îi vom evacua pe politicieni în vilele pe care le vom construi la Moscova”, a declarat Vlad Ţurcanu, preşedintele de facto a Republicii Moldova.

Se pare că primii politicieni și-au luat deja primele măsuri de protecție. Vlad Plahotniuc și-a cumpărat deja un Mercedes blindat. Vlad Filat are un buncăr antiatomic în care își păstrează și o parte din economiile sale. Mihai Ghimpu și-a cumpărat tancul mult visat, iar Vladimir Voronin se îmbracă mereu în vestă antiglonț.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Consiliul-Superior-de-Securitate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Consiliul-Superior-de-Securitate-copy-150x150.jpgadminPolitic
Consiliul Suprem de Securitate a țării a fost convocat de președintele Vlad Țurcanu pentru a pune la punct o strategie națională de apărare a politicienilor. Asta în condițiile în care au apărut noi ameninţări la adresa celor mai importanţi oameni în stat. Potrivit unor propuneri, politicienii moldoveni vor avea...

Comentează