teroristi-parlament-plaha-filat

De data asta Congresul american a fuckut-o lată de tot. Cunoscutul oligarh și coordonator de țară, Vlad Plahotniuc, a fost pus din greșeală de congresmani pe lista celor mai căutați teroriști din lume. Dick Fakiorself, cunoscut congresman de Alabama, a introdus o rezoluție în acest sens în Congres după ce a citit câteva știri despre Republica Moldova. Congresmanul susține că i s-a făcut părul măciucă de la ororile pe care le-a citit despre Moldova și despre teroristul care le provoacă.

”Noi ne uităm la CNN unde vedem războiul din Siria, dar stați să vedeți ce face omul ista în Moldova. Iar acolo nu este război. Fug oamenii pe capete. Mulți dintre ei ajung să-și vândă rinichii că nu au ce mânca. Iar oricine reușește să adune câțiva bani, 10, 20, 100 de dolari, vine imediat Costea Țuțu și îi ia. Plaha terorizează țara. Este cel mai periculos terorist din lume. Dacă nu facem ceva oamenii aceia o să moară acolo. Este un adevărat genocid”, a declarat congresmenul Dick Fakiorself.

Din păcate, Congresul american l-a scos ulterior pe Plahotniuc din lista celor mai căutați teroriști la nivel internațional. Dick Fakiorself susține că a crezut că Vlad Plahotniuc este terorist: ”cerem scuze, este doar un hoț, iar pentru asta a fost depusă deja o rezoluție.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Teroristi-Parlament-Plaha-Filat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Teroristi-Parlament-Plaha-Filat-300x300.jpgadminInternațional
De data asta Congresul american a fuckut-o lată de tot. Cunoscutul oligarh și coordonator de țară, Vlad Plahotniuc, a fost pus din greșeală de congresmani pe lista celor mai căutați teroriști din lume. Dick Fakiorself, cunoscut congresman de Alabama, a introdus o rezoluție în acest sens în Congres după...

Comentează