Mihai Ghimpu mister bin copy

Marea Britanie este la cuțite cu Republica Moldova. Regina de la Londra susține că este foarte supărată pe țara noastră după ce un grup de deputați liberali le-au transmis un mesaj obscen video britanicilor. Regina Marii Britanii a cerut astăzi explicații coordonatorului executiv al Republicii Moldova.

”Domnule Plahahaha! Subsemnata regină a Marii Britanii, vă rog să dați curs acestei scrisori și să fiți amabili în a ne explica care este sensul înjurăturilor pe care un grup de deputați liberali au avut dezagreabila idee de a ni le transmite? Noi nu vrem să fim înjurați de o fată julită la genunchi și de un schizofrenic lovit la cap. Vă rog să ne spuneți ce au zis liberalii? De ce ne înjură? Nu am înțeles niciun cuvânt. Aveți 12 ore să formulați niște scuze și o explicație, altfel trupele americane prezente pe teritoriul țării vor pleca imediat. Mai mult, vă amenințăm că vom alunga toți cetățenii moldoveni din Londra”, a transmis la BăBăS Niuz, regina Marii Britanii.

Replica lui Mihai Ghimpu nu s-a lăsat mult așteptată. ”Regina să învețe oleacă de engleză. Că ea e piu-piu dacă nu înțelege accentul de la Colonița. Eu vorbesc liber engleza, am luat chiar și cursuri de inglish. Ai vant tu isplăin tu madam Kuin, zat ai ăm veri gud in spikin inglish”, a declarat Tanti Ludmila Ghimpu într-o altă adresată pe pagina sa de facebook. Între timp, Asociația Moldovenilor din Marea Britanie l-au rugat pe coordonatorul executiv al Moldovei să-l facă pe Ghimpu să tacă. ”Dacă mai vorbește mult în engleză se supără oamenii iștea pe noi și nu ne mai lasă să muncim în Londra”, a declarat președintele Asociației Moldovenilor din Marea Britannie, Leonea Iotvoimati.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mihai-Ghimpu-mister-bin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mihai-Ghimpu-mister-bin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Marea Britanie este la cuțite cu Republica Moldova. Regina de la Londra susține că este foarte supărată pe țara noastră după ce un grup de deputați liberali le-au transmis un mesaj obscen video britanicilor. Regina Marii Britanii a cerut astăzi explicații coordonatorului executiv al Republicii Moldova. ”Domnule Plahahaha! Subsemnata regină...

Comentează