Politicienii aflați la conducerea Moldovei nu uită de revoluția din 7 aprilie. Aceștia sunt extrem de fericiți că de 10 ani încă mai conduc țara, că încă mai pot să sugă de la moldoveni. Cu ocazia a zece ani de la revoluției din 7 aprilie, aceștia s-au dus la mare ca să sărbătorească evenimentul important pentru ei. Dar nu au uitat și de moldovenii rămași acasă să mestece glodul cu caloșii.

”Dracii noștri moldoveni, cam tuparâlâie și cam nepăsători. Vă mulțumim că de atâta vreme ne duceți în cârcă. Sunteți niște boi adevărați și ați meritat tot ce ați pățit pe 7 aprilie. Noi o să ridicăm un pahar în cinstea voastră de pe plajă și să știți, vă urăm sărăcie liniștită în continuare și corupție înfloritoare”, scrisoarea este semnată de Vova Plahotniuc, șinu și Igari Dadon.

Cei trei promit că nu vor lăsa așa de ușor Moldova din mâinile lor. Așa că îi roagă la alegerile locale din acest an să nu se prezinte la votare că oricum votează transnistrenii. Din păcate, miliardul furat s-a terminat demult, așa că moldovenii trebuie să se despartă în curând de un nou miliard. Politicienii nu au stabilit deocamdată când îl vor fura și pe acesta, dar promit că lumea va simți din plin dispariția lui.

Alături de cei trei sunt toți cei care au maltratat și bătut tineri moldoveni pe 7 aprilie, iar astăzi sunt miniștri, directori, oameni de afaceri din firmele domnului Coordonator al Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Andrian-Candu-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Andrian-Candu-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
Politicienii aflați la conducerea Moldovei nu uită de revoluția din 7 aprilie. Aceștia sunt extrem de fericiți că de 10 ani încă mai conduc țara, că încă mai pot să sugă de la moldoveni. Cu ocazia a zece ani de la revoluției din 7 aprilie, aceștia s-au dus la...

Comentează