Andrei Bolocan Nata Albot copy

Renumitul cântăreț Andrei Bolocan va fi expulzat în Canada, iar concertul său a fost suspendat de ministrul Culturii. Ministra Babuc Monica care este extrem de atașată de valorile culturale moldovenești susține că artistul ar încălca codul Penal pe Facebook. Ministra a citit programul complet al evenimentului și a descoperit prea multe glume urâte la adresa partidului.

”În loc să mulțumească că partidul democrat a reușit să facă căi rutiere, că a izbutit să facă ca internetul să meargă, domnul Andrei Bolovan ne ia în râsuri și bajocură. Noi ne chinuim în Moldova să ridicăm țara, să facem stabilitate, dar el vine ca canadian să glumească că noi suntem răi. Și încă care este problema? Nu înțeleg. Am observat că face prea multe glume cu Plahotniuc. Foarte urât. Domnul Plahotniuc muncește de mic, iar tu râzi de el… Să plece în Canada lui și să facă caz de necaz acolo, că noi avem iumariștii noștri în Moldova: Mihai Ghimpu, Alina Zotea, Constantin Țuțu, Igari Dadon”, a declarat ministra Culturii, Monica Babuc.

Comisia de cenzură a Partidului Democrat a decis să retragă cetățenia moldovenească artistului Andrei Bolocan. Renato Usatîi, Ilan Shor, dar și mulți, mulți alți politicieni din Moldova au anunțat deja că susțin această inițiativă. Așa că concertul lui Andrei Bolocan a fost complet interzis. Banii plătiți de moldoveni pentru bilete vor fi confiscați ca urșcerb moral de către CNA. Contactat de redactorii moldovesti.info, Andrei Bolocan a ținut să precizeze că concertul său era oricum un hobby: ”Nata face mai mulți bani din festivaluri, așa că eu nu-mi prea fac probleme financiare!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Andrei-Bolocan-Nata-Albot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Andrei-Bolocan-Nata-Albot-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Renumitul cântăreț Andrei Bolocan va fi expulzat în Canada, iar concertul său a fost suspendat de ministrul Culturii. Ministra Babuc Monica care este extrem de atașată de valorile culturale moldovenești susține că artistul ar încălca codul Penal pe Facebook. Ministra a citit programul complet al evenimentului și a descoperit...

Comentează