Cimitir Alegeri Ceban copy

Mișcare electorală genială din partea Partidului Socialist. Aceștia au organizat chiar în ziua alegerilor un concert extraordinar pentru alegătorii lor cei mai fideli și cei mai numeroși. Este vorba de cei care au viza de reședință în Cimitirul Doina din Capitală. Un sobor de preoți le-au cântat mai multe molitve morților în această dimineață. Vedeta soborului a fost chiar managerul Mitropoliei Moldovei, Vladimir.

”Este un mare păcat să aduci atâția oameni la vot și să nu le organizezi și lor un concert. Toată lumea face concerte electorale, la Bălți, la Orhei, la Soroca, la Chișinău în PMAN, dar în nimeni nu se gândește la săracii iștea care trăiesc în odnokomnataia kvartira cu uși în tavan, aici, în Doina”, anunță managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Dar socialiștii nu s-au limitat la concertul electoral din cimitirul Doina. Pentru că Zina Greceanîi nu a apărut la dezbateri electorale, 95 la sută dintre chișinăuieni cred că candidatul socialiștilor este Ion Ceban. Așa că Igor Dodon a decis să lipeasca astăzi mutra lui Ceban pe toate afișele electorale în locul Zinei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Cimitir-Alegeri-Ceban-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Cimitir-Alegeri-Ceban-copy.jpgadminPolitic
Mișcare electorală genială din partea Partidului Socialist. Aceștia au organizat chiar în ziua alegerilor un concert extraordinar pentru alegătorii lor cei mai fideli și cei mai numeroși. Este vorba de cei care au viza de reședință în Cimitirul Doina din Capitală. Un sobor de preoți le-au cântat mai multe...

Comentează