Comuniștii moldoveni fac presiuni uriașe în Parlament pentru schimbarea Maei Sandu din funcția de ministru al Educației. Redactorii moldovesti.info au aflat motivul. Potrivit unui raport CNI, 21 de copii ai deputaților comuniști, dar și 10 nepoți și 5 alte rude apropiate au picat BAC-ul anul trecut din cauza Maiei Sandu.

Violenta Ivanov, deputat comunist, s-a plâns zilele trecute în plenul Parlamentului că fiul ei, Ghena, a picat BAC-ul, și culmea, cel mai greu i-a fost la examenul de limba română. ”Eu nu înțeleg, la ce îi trebuie româna? În Moldova chiar nu ai nevoie de așa ceva. Politicieni, președinți, premieri abia o vorbesc. O duc foarte bine. Maia Sandu este un fascist, un fel de Hitler al elevilor”, a declarat deputata comunistă extrem de supărată.

Colegei Voletei susțin dreptul constituțional al elevilor la copiat. Comuniștii cer de urgență scoaterea camerelor de supraveghere de la BAC și cred că acest lucru ar rezolva rapid problema notelor proaste la examene, iar promovabilitatea ar crește brusc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Hitler1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Hitler1-copy-150x150.jpgadminPolitic
Comuniștii moldoveni fac presiuni uriașe în Parlament pentru schimbarea Maei Sandu din funcția de ministru al Educației. Redactorii moldovesti.info au aflat motivul. Potrivit unui raport CNI, 21 de copii ai deputaților comuniști, dar și 10 nepoți și 5 alte rude apropiate au picat BAC-ul anul trecut din cauza Maiei...

Comentează