igor-dodon-gulag-copy

Celebra companie turistică Dodon Tur, deținută sută la sută de Kremlin Tur, lansează o ofertă turistică pe care moldovenii nu o vor putea refuza. Pentru că nu li se va permite să o refuze. Reprezentanții Dodon Tur vor ca moldovenii să redescopere frumusețile Rusiei ca în epoca stalinistă. Așa că compania Dodon Tur va lansa oferta de vacanță numită Gulag. Lansarea va avea loc pe 13 noiembrie.

”Mii de moldoveni vor primi o putiovkă gratuită în Siberia. Pentru asta nu trebuie să facă mai nimic. Mergeți la vot și votați pentru Siberia, pentru Rusia, pentru Dodon Tur. Dacă o să primim suficiente voturi și o să ne dăm seama că moldovenilor le place campania noastră, o să purcedem la fapte. Vom selecta norocoșii moldoveni și le vom oferi putiovkă absaliutna besplatnaia”, a declarat directorul general al companiei Dodon Tur.

Reprezentanții Dodon Tur au stabilit criteriile după care vor selecta moldovenii ”norocoși”. Toți cei care critică Rusia, toți cei care nu sunt de acord cu anexarea Crimeei vor fi adunați frumos, încărcați în tren și trimiși în Rusia pentru a se convinge cu ochii lor cât de primitoare este Mama Rusie. În afară de transportul gratuit, turiștii moldoveni vor beneficia, de cazare și mâncare gratuită. Ca să nu se plictisească în Rusia, vor fi rugați foarte frumos să taie copaci, să sape șantiere și să lucreze în mine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Gulag-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Gulag-copy-300x300.jpgadminInternațional
Celebra companie turistică Dodon Tur, deținută sută la sută de Kremlin Tur, lansează o ofertă turistică pe care moldovenii nu o vor putea refuza. Pentru că nu li se va permite să o refuze. Reprezentanții Dodon Tur vor ca moldovenii să redescopere frumusețile Rusiei ca în epoca stalinistă. Așa...

Comentează