Vlad Plahotniuc japonez copy

Guvernul Moldovei a decis să semneze un contract exclusiv cu celebra companie japoneză Furăshifuji Kidos. Furăshifuji Kidos va administra toate băncile din Moldova. Guvernul este de acord să plătească companiei suma de un miliard de euro pentru ca compania să ne păzească ca lumea banii.

”Furăshifuji Kidos a decis să ne ajute foarte ieftin. Un miliard nu este mult. Știi că dai un miliard, dar după asta stai liniștit. Nu mai rămâne nimic de furat în Moldova. Trebuie să le mulțumim cumva japonezilor că vin în țara noastră, așa că am hotărât să le dăm ca cadou Aeroportul, Moldtelecomul, Poșta și încă câteva companii de stat. Dacă compania Furăshifuji Kidos o să ne păzească banii, trebuie să le mulțumim frumos, ca moldovenii”, a declarat Adrian Candu pentru redactorii moldovesti.info.

În același timp, Plakh Ott Nyuk Soostradje Totcepikă, directorul general al companiei Furăshifuji Kidos, a anunțat că este fericit să vină în Moldova. Potrivit acestui japonez cunoscut pentru afacerile raider de la bursa din Tokyo, Moldova are nevoie de stabilitate. Pentru asta va face harakiri Moldovei, adică banii vor fi scoși din țară ca să nu mai nimeni ce fura din Moldova. Plakh Ott Nyuk Soostradje Totcepikă a anunțat că are deja pregătite mai multe seifuri în Elveția, Belgia, Cipru și Rusia. Problema este că banii din Moldova sunt prea murdari, așa că înainte de a fi duși în seifurile din străinătate, vor fi spălați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-japonez-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-japonez-copy-1-300x300.jpgadminFinanțe
Guvernul Moldovei a decis să semneze un contract exclusiv cu celebra companie japoneză Furăshifuji Kidos. Furăshifuji Kidos va administra toate băncile din Moldova. Guvernul este de acord să plătească companiei suma de un miliard de euro pentru ca compania să ne păzească ca lumea banii. ”Furăshifuji Kidos a decis să...

Comentează