Igor Dodon Prezervativ copy

Compania Durex se implică în politica de la Chișinău. Aceasta a anunțat că va lansa pe piață prezervative speciale cu chipul socialistului Igor Dodon. Prezervativele vor avea și un nume special, inspirat din viața și opera socialistului. Compania Durex crede că produsul lor va fi un succes în condițiile în care pe Igor Dodon lumea oricum îl asociază cu un prezervativ.

”Spui Dodon, spui prezervativ. Așa că, gandoanele noastre moldovenești se vor numi Dandoane sau Dandon, dacă cumperi unul singur. Este un omagiu adus marelui politician din Moldova, Igor Dodon. Vrem să arătăm cât de mult îl apreciem. Suntem siguri că prezervativele cu chipul său vor fi folosite la greu și aruncate așa cum face el cu declarațiile sale”, a declarat șeful pe Europa de Sud-Est al companiei Durex, Dick Erectyce.

Mai multe parlamentare footo-modele din Republica Moldova s-au arătat încântate de noua apariție. Ele susțin că s-au săturat să folosească prin Parlament în toate pozițiile prezervative care nu au legătură cu politica: ”atunci când stăm sub birou suntem jenate că nu facem politică, dar cu aceste prezervative activitatea noastră politică va fi febrilă în genunchi!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Prezervativ-copy-300x300.jpgadminSocial
Compania Durex se implică în politica de la Chișinău. Aceasta a anunțat că va lansa pe piață prezervative speciale cu chipul socialistului Igor Dodon. Prezervativele vor avea și un nume special, inspirat din viața și opera socialistului. Compania Durex crede că produsul lor va fi un succes în condițiile în care...

Comentează