Redactorii moldovesti.info au reușit să discute cu analiștii financiari de la firma americană Kroll. Exact analiștii care au întocmit raportul despre furtul miliardului de euro din băncile moldovenești. Potrivit lor, raportul publicat de Andrian Candu este unul fals.

”Ca toată Moldova ne-am petrecut noaptea citind raportul pe care, chipurile, l-am fi făcut noi. Greșit. Prima dată vedem raportul domnului Candu. Nu este ceea ce i-am trimis noi. În raportul real scria negru pe alb că miliardul de euro a ajuns la Filat și Plahotniuc. Ei și l-au împărțit în două, 51 la sută Plahotniuc, 49 la sută Filat”, a declarat Liar Burglar, oralist de prima speță al companiei Kroll.

Andrian Candu susține că nu a făcut public niciun raport Kroll. ”Cineva mi-a spart site-ul și mi-a postat în locul meu raportul Kroll. Vă rog să nu citiți și să nu mai share-uiți pe facebook, că totul este fals”, a recunoscut și Andrian Candu, președintele Parlamentului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-Plahotniuc-furt-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-Plahotniuc-furt-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Redactorii moldovesti.info au reușit să discute cu analiștii financiari de la firma americană Kroll. Exact analiștii care au întocmit raportul despre furtul miliardului de euro din băncile moldovenești. Potrivit lor, raportul publicat de Andrian Candu este unul fals. ”Ca toată Moldova ne-am petrecut noaptea citind raportul pe care, chipurile, l-am...

Comentează