cec-vlad-plahotniuc-copy
Identificarea unui candidat unic al opoziției este zădărnicită de Comisia Erectorală a lui Cecan. CEC a refuzat să-i accepte retragerea din alegeri a lui Andrei Năstase. Cecan susține că Năstase nu-l poate obliga să-l șteargă din buletine, mai ales că directorul general al CEC nu vrea asta.

”Ai intrat în horă, dansează. Nu lăsa baltă dansul. Chiar acum m-am consultat cu domnul Coordonator al Moldovei care mi-a recomandat să-l țin în cursă pe Andrei Năstase. Domnul Plaha nu este de acord cu plecarea lui Năstase din alegeri în favoarea Maiei. În plus, s-au tipărit buletinele de vot cu numele lui Andrei Năstase. Nu pot să le public din nou, că Moldova nu mai are bani. Așa că, domnule Năstase, sunteț în continuare candidat la președinție, alături de Maia”, a declarat CECan, președintele Comisiei Erectorale Centrale.

Concluzia, opoziția nu poate avea un singur candidat, chiar dacă acum își dorește foarte mult. Ambii candidați, Maia Sandu și Andrei Năstase sunt obligați să se certe în continuare, susține Iurie CECan, care crede că Igor Dodon și Marian Pulu au cele mai mari șanse să ajungă în turul doi al alegerilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/CEC-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/CEC-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Identificarea unui candidat unic al opoziției este zădărnicită de Comisia Erectorală a lui Cecan. CEC a refuzat să-i accepte retragerea din alegeri a lui Andrei Năstase. Cecan susține că Năstase nu-l poate obliga să-l șteargă din buletine, mai ales că directorul general al CEC nu vrea asta. ”Ai intrat în...

Comentează