Corina Fusu Selfie in toaleta Protest

Gestul total neigienic de a se poza în toaletele cluburilor din Chișinău va fi imposibil de la 1 martie. Comisia Parlamentară pentru Incultură a decis să oblige toate discotecile din Chișinău să-și scoată oglinzile. Cele care vor refuza vor fi vizitate de deputații Constantin Țuțu, deputata Alina Zotea și deputata Marina Rădvan. Cei trei vor strica oglinzile cu ciocane și picioare dacă legea lor va fi ignorată.

”Selfiul prostește fetele. Credeți-ne. Uitați-vă la noi. Ne-am făcut milioane de selfiuri în toalete. Dacă ne oprea cineva la timp acum poate că eram și noi oameni deștepți, nu șestiorci. Acest obicei ne face de rușine Moldova în toată lumea. Cum deschizi facebookul moldovenesce vezi numai poze în toalete”, au declarat cei trei, Țuțu, Rădvan și Zotea.

Este adevărat, cei trei deputați au anunțat din start că singurului discaci unde nu vor merge cu controlul este discaciul Drive. Corina Fusu a anunțat că nu poate veni să participe la această campanie educațională, dar a promis că trimite o pereche de golgoci.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-Protest.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-Protest-300x300.jpgadminMonden
Gestul total neigienic de a se poza în toaletele cluburilor din Chișinău va fi imposibil de la 1 martie. Comisia Parlamentară pentru Incultură a decis să oblige toate discotecile din Chișinău să-și scoată oglinzile. Cele care vor refuza vor fi vizitate de deputații Constantin Țuțu, deputata Alina Zotea și...

Comentează