maia-sandu-dodon-lupu-copy

Buna seara, dragi telespectatori. Începem comentariul de box între candidatul Maia Sandu pe de o parte și Marian Pulu cu Igari Gandon pe de alta. Din păcate, candidații lui Plaha nu s-au prezentat la strelcă. Pulu și Gandon și-au trimis șestiorcile, pe Știrbu și pe Șiobanu. Din primele informații, Pulu și Gandon nu au venit pentru că au umplut pampersurile înainte de meci, iar Buliga nu le-a spălat nicio pelincuță. Să înceapă meciul.

Dominare totală în runda 1. Maia Sandu pune la pământ șestiorca lui Igari Gandon, îi dă chiloții jos și îi desenează pe bucă o un porc ce este el.

Runda 2 a început cu un atac concertat al celor două șestiorci. Maia Sandu are noroc. Șestiorca lui Pulu are mari probleme tehnice, i se încâlcește pleonka în casetofon. Așa că Maia Sandu rămâne una la unu cu șestiorca lui Igari Gandon. De frică, Șiobanu se duce în ungher și își desenează singur un porc pe cealaltă bucă.

Runda 3. Șestiorcile au încercat o lovitură sub centură, știind că Maia are coaie. Ce greșeală tactică, Maia are coaie, dar sunt tari ca oțelul. Urmează replica. Șestiorca lui Marian Pulu derulează caseta și a pierdut ritmul meciului. Șestiorca lui Gandon este ca un porc: în rahat până la gât.

Maia Sandu este prinsă cu o lovitură puternică, chiar la mijlocul rundei 4. Șestiorca lui Gandon încearcă un uppercut în bărbia Maiei cu informația că Plaha o susține. Din fericire, Maia se apără spunând că Gandon este candidatul lui Plaha. Așa că îi tufe una în piept șestiorcei lui Gandon.

Runda 5. Șestiorca lui Pulu are din nou probleme tehnice. I s-au stricat caloncele, adică boxele și urlă aiurit ceva ce nimeni nu înțelege. Ca să-l liniștească, Maia Sandu îi tufe și lui una peste ibală.

Runda 6. Șestiorcile sunt aproape leșinate. Maia Sandu le întoarce lovitura din runda 3 cu un picior plasat între picioarele lor. O lovitură greșită, strigă Andrei Năstase de pe margine. Cele două șestiorci, Șiobanu și Știrbu nu au coaie.

Runda 7. Maia Sandu încă mai are suflu pentru a lovi cu miliardul, finanțările ilegale, furturile. Șestiorca lui Marian Pulu este scoasă din meci. Knockout tehnic. Din casetofonul pe care îl poartă pe umeri iese fum. Casetofonul Știrbu s-a stricat complet.

Runda 8. Knockout și pentru șestiorca lui Gandon. Șiobanu a fost trimis la stână, acolo unde îi este locul.

Juriul de pe facebook a decis că Maia Sandu este câștigătoare la puncte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Buna seara, dragi telespectatori. Începem comentariul de box între candidatul Maia Sandu pe de o parte și Marian Pulu cu Igari Gandon pe de alta. Din păcate, candidații lui Plaha nu s-au prezentat la strelcă. Pulu și Gandon și-au trimis șestiorcile, pe Știrbu și pe Șiobanu. Din primele informații, Pulu...

Comentează