Scandal incredibil în jurul vizitei în Moldova a celui mai temut procuror român din istorie. Deși a fost invitată de Chiril Gaburici, Codruța Kovesi, șefa DNA, nu va putea ajunge la Chișinău. Ambasada Republicii Moldova de la București a refuzat să-i elibereze viza specială pentru înalți funcționari pe care trebuie să o prezinte la graniță.

”Ne pare rău, dar nu putem accepta să vină cineva și să ne amenințe că ne arestează toți politicienii. Da, mai fură, da se mai întâmplă să mintă, dar sunt politicienii noștri și trebuie să-i protejăm. Nu se poate să vină o venetică și să-i aresteze chiar pe toți. Urmărim cu groază ce se întâmplă în România și nu vrem să-l vedem pe domnul Filat sau domnul Plahotniuc în cătușe”, a declarat pentru moldovesti.info ambasadorul Moldovei la București, Alioșa Tahar.

Una peste alta, Codruța Kovesi nu este binevenită la Chișinău. Deputații l-au amenințat deja pe Chiril Gaburici cu o moțiune de cenzură dacă o aduce pe șefa DNA în Moldova. ”Vreau să știe domnul Gaburici că noi l-am făcut premier chiar dacă nu are nicio diplomă și tot noi o să-l dăm jos. Să nu se joace aici cu balaurul. Nahera ne trebuie nouă procurori DNA în Moldova? Noi avem CNA-ul nostru care lucrează foarte bine. Chirușa trebuie să știe că am adunat 101 semnături de la deputați și dacă o aduce la Chișinău îl dăm jos”, au declarat la unison cei trei Vladimiri: Plahotniuc, Filat și Voronin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Codruta-Kovesi-interzisa-in-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Codruta-Kovesi-interzisa-in-Moldova-copy-150x150.jpgadminSocial
Scandal incredibil în jurul vizitei în Moldova a celui mai temut procuror român din istorie. Deși a fost invitată de Chiril Gaburici, Codruța Kovesi, șefa DNA, nu va putea ajunge la Chișinău. Ambasada Republicii Moldova de la București a refuzat să-i elibereze viza specială pentru înalți funcționari pe care...

Comentează