Veste extrem de bună pentru Moldova. Românii au dat-o afară pe Codruța Kovesi, iar moldovenii au angajat-o. Fostul procuror-șef al DNA din România vine pe poziția de procuror-șef în Moldova la invitația lui Chirtoacă. Codruța Kovesi este încântată chiar dacă are mult de lucru în Moldova.

“Am plecat de la DNA cu un singur regret, că Dragnea este liber. Așa că vin cu un mare vis, nu l-am închis pe Dragnea, o să-l închid pe Plaha. În Moldova este extrem de simplu, hoții trebuie să stea la pușcărie. Filat a furat? La pușcărie. Șor a furat? La pușcărie. Plaha a furat? La pușcărie!”, a declarat Codruța Kovesi la aterizarea în Chișinău.

De frică, Vlad Plahotniuc a cerut ajutorul medicilor și s-a plâns pe faptul că îi arde foarte tare curul. Nici Șor nu este mai curajos. Acesta a sunat-o pe Andriana BețiȘor s-o întrebe dacă îi poate pune o vorbă Codruței Kovesi. Nici judecătoarea Perdilă nu este fericită, Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA vrea să-i vorbească între 4 ochi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/img_5618.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/img_5618-300x300.jpgadminSocial
Veste extrem de bună pentru Moldova. Românii au dat-o afară pe Codruța Kovesi, iar moldovenii au angajat-o. Fostul procuror-șef al DNA din România vine pe poziția de procuror-șef în Moldova la invitația lui Chirtoacă. Codruța Kovesi este încântată chiar dacă are mult de lucru în Moldova. 'Am plecat de la...

Comentează