Igor Dodon regretă că s-a întors în Moldova. Pe munte era răcoare și bine, dar acasă este extrem de cald. Astăzi mai mulți medici de la ambulanța din Costiujeni au fost chemați de urgență ca să-l resusciteze pe prezik. Din cauza căldurii, grăsimea acestuia a început să se topească.

”Este o stare extrem de gravă. Domnul Dodon suferă de sirienizită și o maladie gravă care se numește pupanusplahotomie. Din cauza asta grăsimea care s-a adunat de-a lungul timpului a început să se topească sub soarele arzător din Moldova. Noi l-am avertizat pe domnul prezik să aibă grijă cu miliardele, că acestea acutizează boala, iar grăsimea de pe bolfe, buci și burtă crește foarte mult”, a declarat medicul de pe ambulanță, Leonea Iaibu.

Din cauza topirii grăsimii, Dodon a avut chiar și un stop minciunitor. Timp de câteva minute nu a fost în stare să spună nicio minciună. Ca să nu i se întâmple ceva grav, medicii de la Costiujeni îi recomandă să stea la rece. Astfel că ar putea se ducă nahu…unde vede cu ochii până în Siberia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Gras-Plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Gras-Plaja-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon regretă că s-a întors în Moldova. Pe munte era răcoare și bine, dar acasă este extrem de cald. Astăzi mai mulți medici de la ambulanța din Costiujeni au fost chemați de urgență ca să-l resusciteze pe prezik. Din cauza căldurii, grăsimea acestuia a început să se topească. ”Este...

Comentează