Sanepidul a anunțat în această dimineață că în Moldova a izbucnit un nou focar de Pestă Porcină siriană. Din primele informații, sursa zero a Peste Porcine Siriene este chiar Igor Dodon, cel care obișnuiește să facă poze cu toți cei pe care îi prinde în drumul său. Specialiștii îi sfătuiesc pe oameni să nu-și mai facă poze cu prezikul Moldovei.

”De când este în cârdășie cu Plahotniuc, cu cei 30 de mii de sirieni, de atunci s-a îmbolnăvit grav de pestă porcină siriană. Este extrem de contagios, așa că când îl vedeți, nu vă apropiați de el. Dar cel mai important, nu vă faceți poze și nu le puneți pe Facebook. Din păcate, câteva zeci de moldoveni au făcut deja o formă gravă de Pestă Porcină Siriană. Cei mai mulți sunt, desigur, la Shorhei, unde e focarul mare”, a declarat președintele Sanepid Moldova, Leonea Iaibu.

Specialiștii îi sfătuiesc pe moldoveni cum să reacționeze când în cale le răsare Igor Dodon cu telefonul gata de selfie. În primul rând, împingeți-l puternic dacă se apropie de voi. Nu vă lăsați luați în brațe de Dodon, este extrem de periculos. Nu inhalați aerul din preajma lui. Dimpotrivă, expirați-l și scoateți un sunet puternic: ”Huuuuuu! Huuuuu! Huuuuu!” Doar așa nu o să vă îmbolnăviți de Pestă Porcină Siriană.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Porci-protest-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Porci-protest-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Sanepidul a anunțat în această dimineață că în Moldova a izbucnit un nou focar de Pestă Porcină siriană. Din primele informații, sursa zero a Peste Porcine Siriene este chiar Igor Dodon, cel care obișnuiește să facă poze cu toți cei pe care îi prinde în drumul său. Specialiștii îi...

Comentează