Iarna nu i-a ocolit nici pe cei mai bogați și mai prosperi moldoveni din Moldova. Miliardarul Oligarh a avut probleme cu troienele în ograda sa ca mulți alți moldoveni. Numai că, dacă la muritorii de rând troienele sunt din zăpadă, ograda coordonatorului Republicii Moldova este plină de mormane de euro.

Fiind țăran, Vlad Plahotniuc a dat dovadă de faptul că nu se sperie să muncească și a pus mâna pe lopată să facă cărare în curtea sa. Suluri de euro erau bătute de vânt dintr-o parte în alta. Dar Vlad Plahotniuc nu s-a oprit din rănit troienele de euro.

Oligarhul Milionar folosește pentru această activitate fizico-sportivă o lopată specială, din aur. Mânerul lopeții este din colț de fildeș de Pteraidozaur. În timp ce își încorda mușchii ca să facă cărare prin curtea sa în care pot încăpea 10 Kamazuri cu euro, Plahotniuc a fost filmat de fanul său fidel, Cristian Tărăboi. Din greșeală, Tărăboi l-a pupat în fund pe Plahotniuc. Jurnalistul voia să-i pupe picioarele, ca de obicei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-lopata-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-lopata-bani-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iarna nu i-a ocolit nici pe cei mai bogați și mai prosperi moldoveni din Moldova. Miliardarul Oligarh a avut probleme cu troienele în ograda sa ca mulți alți moldoveni. Numai că, dacă la muritorii de rând troienele sunt din zăpadă, ograda coordonatorului Republicii Moldova este plină de mormane de...

Comentează