Coada la CEC Oleg Brega copy

A fost încă o zi aglomerată pentru Compania Electorala a lui Ciocan, pe scurt – CEC. Cunoscutul piznesmen a trebuit să se confrunte cu furia a mii de moldoveni care au venit să depună actele pentru a candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. Moldovenii au aflat că timp de patru ani pot să nu facă nimic și să fie plătiți pentru asta, așa că au luat cu asalt Compania Electorală a lui Ciocan.

”Dacă un om ca Nick’O’Laye Team Off Tea a ajuns prezident, eu de ce nu aș putea? În sat mi se spune Gâscă Mută. Cred că aș putea fi un președinte mai bun decât Rață Mută. Și eu vreau să mă cătăi în Mercedes, să nu fac nimic 4 ani, să vorbesc în dodii, iar pentru asta să fiu plătit. Am făcut un contract cu preotul din sat și acesta mi-a promis că tot cimitirul va vota pentru mine. Satul nostru este destul de mare, numai în al doilea război mondial au fost înmormântați 100 de mii de soldați”, a declart Leonea Iaibu din satul Zaibalovka Nouă.

Președintele Companiei Electorale a lui Ciocan susține că nu poate să primească cereri de la mii de oameni pe zi. Așa că le-a cerut moldovenilor să aibă răbdare, până la alegeri fiecare doritor va fi înscris în cursa electorală pentru alegerea președintelui Republicii Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Coada-la-CEC-Oleg-Brega-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Coada-la-CEC-Oleg-Brega-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost încă o zi aglomerată pentru Compania Electorala a lui Ciocan, pe scurt - CEC. Cunoscutul piznesmen a trebuit să se confrunte cu furia a mii de moldoveni care au venit să depună actele pentru a candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. Moldovenii au aflat că...

Comentează