O știre care a zguduit toată presa mondială a făcut înconjurul globului moldovenesc. Celebra televiziune americănească, CNN, a anunțat că dezafiliază celebra televiziune moldovenească, Publika WC. Motivul, patronii CNN s-au arătat scârbiți de faptul că la televizor în Moldova poți vedea în fiecare zi funduri transpirate și poze trucate.

”Blea, pațani, noi am ahrenit când am văzut ce minciuni spune Publika WC. Nu știm cum puteți rezista cu o asemenea televiziune. Tormoziți că nu o interziceți complet. Treaba voastră. Noi pur și simplu am decis să o dezafiliem. Transmit doar știri despre cururi transpirate. Ne-au zaibit. Chiar nu se întâmplă nimic în Moldova? Doar cururi transpirate peste tot? Nu se poate”, a declarat patronul general al CNN, Dick Suckmydick.

Patronul Vlad Plahotniuc nu s-a arătat însă dezamăgit de dezafiliere. Acesta a luat legătura imediat cu prietenul său Igor Dodon, iar prezikul a promis să-l ajute ca Publika WC să se afilieze televiziunii Koreene de Nord. Oricum, programul Televiziunii Koreene de Nord e similar Publicii WC, cu emisiuni doar despre marele coordonator al țării – Pla Ho Tnyuk!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Plahotniuc-CNN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Plahotniuc-CNN-copy-300x300.jpgadminInternațional
O știre care a zguduit toată presa mondială a făcut înconjurul globului moldovenesc. Celebra televiziune americănească, CNN, a anunțat că dezafiliază celebra televiziune moldovenească, Publika WC. Motivul, patronii CNN s-au arătat scârbiți de faptul că la televizor în Moldova poți vedea în fiecare zi funduri transpirate și poze trucate.”Blea,...

Comentează