Centrul Național Alcorupției a anunțat că va investi un milion de euro într-o cameră modernă de tortură. Procuororii CNA au căutat cele mai moderne aparate de tortură și le vor instala în subsolul din strada Viseliței. CNA speră că astfel munca procuororilor va fi mai ușoară.

”Noi am investit un milion de euro, dar fără aparate de tortură, să știți, că ne este greu. Ce folos că îi arestăm pe tot felul de politicieni, dacă nu le luăm și banii? Ei ascund banii prin offshore, prin Elveția, iar noi îi cazăm și le dăm și mâncare. Este foarte greu să afli unde au ascuns banii furați. Așa, în două sau trei minute de tortură, o să scoatem informația. Iar un milion de euro pentru camera de tortură nu este mult. Vom scoate banii în două zile”, a declarat pentru redactorii moldovesti Andriana BețiShor, procuoroarea la CNA.

CNA va avea un scaun electric, unde îi va prăji binișor pe politicieni. Producătorul japonez Furșimint garantează că nimeni nu poate îndura tortura și spune tot. De altfel, una din torturile de bază este acea în care pe urechile corupților se pun căști cu muzica lui Toly Druga, Tania Cergă și Geta Burlacu. După zece minute de ascultat acești artiști, politicienii încep să urle că vor să dea toți banii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-300x300.jpgadminSocial
Centrul Național Alcorupției a anunțat că va investi un milion de euro într-o cameră modernă de tortură. Procuororii CNA au căutat cele mai moderne aparate de tortură și le vor instala în subsolul din strada Viseliței. CNA speră că astfel munca procuororilor va fi mai ușoară. ”Noi am investit un...

Comentează