Nici CNA nu mai poate ține pasul cu arestările pe care proprii procuorori le fac. Astfel că a decis să construiască un hotel de 5 stele doar pentru vipurile pe care le arestează în ultima vreme. Este vorba de primari, miniștri, pretori și tot felul de șnapani.

”Este greu să-i mânțănești pe oamenii bogați care ne vizitează pe o perioadă mai scurtă sau mai lungă. Depinde câți bani au furat. Oamenii bogați se feresc de noi, fug, nu vor să intre în camerele pe care le-am pregătit pentru ei. Așa că am decis, pentru că la noi stau oameni cu navaroate, să le facem un hotel navarocenâi, de 5 stele”, a declarat Andriana BețiShor, procuoroarea șefă a Centrului Național Alcorupției.

Cazările în hotelul de 5 stele al CNA nu vor fi ieftine. Ca să ajungi acolo va trebui să furi de la 100 de mii de euro în sus. Doar acești oameni vor fi cazați în lux. Desigur, firma Plaha SRL a pus camere de supraveghere în hotel ca să monitoriezeze orice mișcare în pat.

Vlad Plahotniuc a anunțat deja că se teme de concurență. De când cu acest hotel de 5 stele, tot mai puține persoane VIP din Moldova ajung la Nobil Hotel și tot mai multe la CNA Hotel.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Valerian-Manzat-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Valerian-Manzat-telefon-copy-300x300.jpgadminSocial
Nici CNA nu mai poate ține pasul cu arestările pe care proprii procuorori le fac. Astfel că a decis să construiască un hotel de 5 stele doar pentru vipurile pe care le arestează în ultima vreme. Este vorba de primari, miniștri, pretori și tot felul de șnapani. ”Este greu să-i...

Comentează